пятница, 3 августа 2018 г.

відповідь на публічну інформацію надала мені виплеск всіх емоції за якими рида моя Душа та на цих засадах наголошу -за державу Україна та народ рида моя Душа!!!


ОТРИМАЛА ВІДПОВІДЬ ,проаналізуавши виявилось таки що кожний суддя має помічників та  секретарів  . Отримує зарплату чималу.                                                                                       Наприклад , з отриманої інформації суддя:

Мамчин Петро Ігорович  має  3 помічників та 1 секретаря;

Семенко Олег Васильович має  2 помічника та 1секретаря;

Смотрицький Володимир Георгійович має 2помічника та 1 секретаря;

Чебан Вікторія Миколаївна має 1 помічника та 2 секретарів ;

Волошин Сергій Олександрович має 1 помічника та 1 секретаря ;

Ярема Ляля Василівна має  2 помічників та  1 секретаря ;

Слободян Галина Михайлівна має 1помічника та  2 секретарів; 

Літвінова Олександра Геннадіївна має 2помічника та  1 секретаря. 
А чому роботу його виконують помічники та  секретарі . Значить він має ділити свою заробітну плату на всіх хто її виконує . А чомусь народ отримує їх  за свій кошт. Раніше суддя мав помічника /секретаря в одній особі. А зараз три чотири особи обслуговують суддю. В повному сенсі обслуговувують ! А громадяни ходять судовою гілкою влади роки рокені.                                                                                                                                                                     Спороджується фактаж це все для того щоб суддя мав помічників для отримання хабарів . Вот так класнюча судова реформа!!! Все для того щоб магнати -злодюжки мали захист, а бідний народ страждав йнадалі.                                                                                                                                        От гляньте в цьому судді працює родина трударів  призвище -Смотрицький  . Суддя Смотрицький влаштував і свого синка  який працює помічником судді Волощин. А як він себе поводить.доводячи людей до стрессу. Не щодавно була свідком у справі де бідний пенсіонер вийшов з засідання ледь стримуючи сльози. Скріз двері було чути як бідолашний позивач по справі  закликав до верховенства права  суддю ,щоб він виконував канони  закону, а той дяволу продав свою душу певно свідомо, знаючи що він слуга народу та істинна перед усім .  Але не всі такі.
 Приємно була здивована коли на судді у судді Мамчина та Яреми було таки застосовано верховенство права. Чого унеможливлено коли веде справи суддя Смотрицький ( в його практиці є застосування фарісества права на свій лад певною мірою з лобіювання своїх інтересів. Так певно і свого синка вчить). Не потрібно заперечень є багато людський долей які він ухвалюючи паскідні рішення послав до чорта чиник закону та ввів знедолнених у плірву ходиння по муках  багато не скажу- це мешканці будинковолодіння №53 по вул Чапаєва ,№19по вул Глибоцькій та дуже багато інших.
Чому цікавим став мій вибір та які рахунки  у мене з деякими суддями? Ніяких  , а тому ця стаття є такою що несе інфу фактажу  з причин того що юридична журналістика має місце розвиватись та мета якої навчити людей вірним шляхом відновлювати свої втрачені права.  Зазначу що напревеликий жаль  в цьому судді працює красавішна суддя Чебан,яка в давні 2008році винесла упереджений вирок та знищила аудіфіксцію судових засідань.
Через три роки зажадала вирішити долю речових доказів шляхом знищення . А от їй це не вдалось . Бог є на світі!!!Дуже вдячна судді Богдану . Низькій уклін Вам та Божих благославлінь!
Слідчуган Бажанський тепер прокурорчиком став а от дружина в поліції працює ( https://public.nazk.gov.ua/declaration/49331b9e-688d-4dc1-879c-b39013c462ee).
 Зазначу що сімейний підряд коли наприклад суддя -чоловік ,жінка  прокурор ,а синок помічник  Ніколи не буде верховенства права. а простий народ буде ходити коліями
 Наголошу що в Сторожинецькому районі прцює прокурор  Балакін( нічого особистого до нього     https://declarations.com.ua/declaration/nacp_0d1b4a36-1ed5-4143-854e-e623690499cf), а от татусько його бувший прокурорчик з нагляду прав увязнених тепер адвокатішка Балакін , який  зареєструвався ні в чернівецькій області(   http://erau.unba.org.ua/profile/55241), а в Хмельницькій ,забувши про шлейф своєї діяльності у Чернівецькій області ю Ніколи не забуду що у відповіді до Корпачёвої він звинуватив мене що я сумулюю вагітність. Це ж нада було таке придумати. Хоча зараз ходить та переодично оглядається. Значить ссить. Наголошу що натрапила  на одну тему де в коментах до статті http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=50160,чітко та вірно марія василівна все виклала. Респект!
 Ніколи не забуду як заочкували прокурочики коли нам вдалось взяти на проценти хлопця з с.Неполоківці. А от після поданої апелячки прокуратурою області на мене одразу криміналка де зводив рахунки зі мною Балакін В.М. . Скільки долей згублено цим бидлом та його побічниками. Який жах у Сізо та тепер установі №33 в тому числі в СВК№67. Біль  із Душі ридає .
окремою темою буде і кіцманський суд - до суддя Олексюк також влаштувала свою донечку працювати ,а сама начепто доярка що має три кляси освіти себе поводить. Та вчиняє такі випадки де заліта вихоплює справу з рук щоб ми не могли ознайомитись із нею тощо. А друга красавішна суддя МІнів розглядає справу в час коли всі матеріали справи у Виницькому судді.
 Як так ? Це тема іншої статті що надалі буде висвітлена коли уможливиться фактаж доступу до інформації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий