суббота, 26 августа 2017 г.

http://prokurorska-pravda.today/answer/narushenie-norm-prikaza-gpu-ob-utverzhdenii-instruktsii-po-deloproizvodstvu-v-organah-prokuraturyi/




http://disq.us/p/1lohe41

1 комментарий:

  1. в подтверждение -НИЧЕГО НЕ ИЗМЕНИЛОСЬ!!!! СКОЛЬКО ЛЕТ ПРОШЛО А НАРУШЕНИЯ ЕСТЬ И ИХ ТИПА НИКТО НЕ ВИДИТ. ТАКОЕ ОЩУЩЕНИЕ ЧТО ПРОКУРАТУРОЙ ВЛАДЕЕТ пЕРОГАН! (ЩЕ В 13:12, 12.12.2014)
    бУЛО ПІДТВЕРДЖЕНО ФАКТИ :
    1. У Вашому випадку дійсно були порушені норми Наказу Генпрокуратури «Про затвердження Інструкції з діловодства в органах прокуратури України», ЗУ «Про звернення громадян»
    2. Згідно до ситуації хочемо сказати наступне:
    а) Якщо відповіді на скаргу Ви не отримали у зазначений в ЗУ «Про звернення громадян» строк (ст. 20 ЗУ – «Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного органу, підприємства, установи, організації або його заступник встановлюють необхідний термін для його розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п'яти днів»), то питання (скарга) про не додержання законів прокуратурою області треба адресувати Генеральній прокуратурі України.
    http://prokurorska-pravda.today/answer/narushenie-norm-prikaza-gpu-ob-utverzhdenii-instruktsii-po-deloproizvodstvu-v-organah-prokuraturyi/


    б) Подання скарги до Генеральної прокуратури не лишає Вас можливості звернутися з цією скаргою до суду. (Стаття 55 Конституції України гарантує кожному право на оскарження в суді рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб).

    3. Для отримання реакції на свої заяви можна спробувати домогтися через «телефон довіри». З метою своєчасного отримання та оперативного реагування на факти корупції та інших ганебних вчинків в органах прокуратури України у Генеральній прокуратурі України, в прокуратурах областей та міста Києва функціонують "телефони довіри", які можна переглянути за посиланнямhttp://www.gp.gov.ua/ua/ntldov.html. Подзвонити і оформити заяви, про те що ваші скарги не розглядаються, необхідної реакцій немає, поведінка посадових осіб неприйнятно.
    навіть було здійсненно: Бажання успіхів у вирішенні справи!

    ОтветитьУдалить