вторник, 26 сентября 2017 г.

Щира Вам Подяка шановні : пані Гулей Марія Григорівна ,пані Каспарова Олена Петрівна ,пані Клюсик -Марциновська Галина Степанівна!

Прошу звернути велику Увагу!!!!! Та хочу висловити  від імені МКП КФ "КОНСУЛ-97" та  всіх учасників проекту  Платформи Правозахисного Експертного Центру Журналістських розслідувань та Соціально Правового Захисту Людей що Опинилися в Екстремально Тяжких Життєвих Обставинах  в особі уповноваженої особи як керівника та автора і власника цих проектів - щиру подяку шляхом висвітлення її на всіх діючих сторінках як наших сайтів так і на сторінках сайтів Сторожинецького районного Суду Чернівецької області.
Шановні керівники Суду Прошу не залишити поза своєї уваги підтверджувальні факти ,а саме, що завдяки успішній та висококваліфікованій роботі працівників Вашого суду Ваш суд є одним із зразковим ,не тільки на мою думку!
Не один рік я , як Правозахисник Західного регіону ,керівник соціального підприємства( яке надає соціально правовий спектр захисту щодо відновлення порушених прав Людям що Опинилися в Екстремально Тяжких Життєвих Обставинах із застосуванням Європейських канонів захисту) , журналіст- розслідувач ,вчиняю моніторинг діяльності судів на теренах Буковинського краю .
Із всіх судів що працюють в Чернівецькій області Ваші працівники : 1.Каспарова Олена Петрівна ; 2.Гулей Марія Григорівна; 3.Клюсик - Марциновська Галина Степанівна. Є найкращими !!!!  Їх робота для загалу суспільства не є поміченою,але є такою що дійсно доводить всі факти та обставини того, що таки завдяки їх наполегливій праці Суд Сторожинецького району в Чернівецькій області є одним із таких що дотримується всіх канонів верховенства права та толерантності взаємодіях із громадськістю.
Щира Вам Подяка шановні : пані Гулей Марія Григорівна ,пані Каспарова Олена Петрівна ,пані Клюсик -Марциновська Галина Степанівна! 


Комментариев нет:

Отправить комментарий